Rechtsgebiedenregister


Alle advocaten moeten zich registreren op minimaal één en maximaal vier van de 33 hoofdrechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister.

Op grond van deze registratie zijn advocaten verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. mr. drs. W. (Willem) Vos staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Huurrecht (subrechtsgebieden Woonruimte en Bedrijfsruimte) en Verbintenissenrecht;

b. mr. M.W. (Maarten) Kox staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Algemene praktijk (subrechtsgebied Burgerlijk recht) en Verbintenissenrecht;

c. mr. R.M. (Remco) Burger staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Algemene praktijk (subrechtsgebied Burgerlijk recht) en Arbeidsrecht;

d. mr. M. (Mendy) Dibbets staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Huurrecht (subrechtsgebieden Woonruimte en Bedrijfsruimte).

e. mr. N.V.C. (Norma) Haneveld staat geregistreerd op de hoofdrechtsgebieden Huurrecht (subrechtsgebieden Woonruimte en Bedrijfsruimte) en Verbintenissenrecht.


Neem contact

Nieuwezijds Voorburgwal 102
1012 SG Amsterdam

Postbus 11195
1001 GD Amsterdam

T: +31 (0)20 240 1355
F: +31 (0)20 240 1356
info@vulpes.nl